Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați Juriști,

ms zj 19 10 2024 2  Sărbătoarea profesională „Ziua Juristului”, marcată la data de 19 octombrie, a fost instituită în semn de recunoaștere a aportului juriştilor la edificarea statului de drept prin exercitarea justiției şi apărarea demnităţii umane, drepturilor şi libertăților cetățenilor.

  A fi jurist înseamnă a avea o profesie nobilă și o muncă grea, presupunând multă responsabilitate, etică profesională, obiectivitate și interes sporit față de necesitățile societății, iar integritatea, demnitatea, verticalitatea și cunoștințele temeinice rămân a fi virtuțile care Vă legitimează acțiunile în activitatea cotidiană.

  Dat fiind faptul că profesia de jurist este una, care pe lângă munca asiduă, presupune multă dăruire, rațiune și responsabilitate, vă dorim ca activitatea Dumneavoastră profesională să fie marcată de realizări importante și durabile, atât pentru Dumneavoastră cât și pentru instituția în care activați. A fi jurist înseamnă a avea o profesie nobilă şi o muncă grea, căci finalitatea activității trebuie să fie: Adevărul, Dreptatea şi Echitatea.ms zj 19 10 2024 1

  De ziua profesională, Vă adresez urări de sănătate, performanțe înalte, satisfacție în activitatea desfășurată și apreciere din partea cetățenilor. Vă îndemnăm să profesați cu mândrie, dedicație și corectitudine în beneficiul oamenilor, astfel încât, prestația Dumneavoastră să genereze recunoștință din partea societății.

Cu înaltă considerație,
Vadim ROȘCA, Președintele raionului Fălești