Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

STIMAȚI PROFESORI!

  Vă aducem cele mai sincere si frumoase urări de bine, sănătate și prosperitate cu ocazia sărbătorii profesionale. Vă transmitem cuvinte de mulțumire pentru munca imensă pe care o depuneți zi de zi  pentru educarea și instruirea tinerelor generații.

  Să fii profesor este atât de greu dar și nobil! Profesorul este cel ce deschide universul cunoștințelor elevilor, și contribuie la dezvoltarea capacităților acestora, prezintă modelul demn de urmat. Fiecare profesor are o misiune importantă, misiunea de a oferi cunoștințe și suport. Datorită talentului şi măiestriei Dumneavoastră ajungeţi la inimile elevilor şi discipolilor și de  Dumneavoastră depinde cum va arăta societatea noastră în viitor.Voi îi învățați să fie dornici de carte, să își dorească cât mai multe, să fie deschiși, ambițioși și harnici, căci pentru fiecare rezultat se muncește.

  Ziua profesională a lucrătorului din învățământ reprezintă pentru întreaga societate un  simbol  al conștientizării, înțelegerii și aprecierii contribuției cadrelor didactice pentru educația și dezvoltarea națiunii.

  Vă adresez sincere felicitări, recunoștință și înaltă apreciere a nobilei Dumneavoastră activități desfășurate pe tărâmul educațional.

  Vă dorim, scumpi pedagogi, multă sănătate, putere, entuziasm și o viață plină de satisfacția împlinirilor profesionale. Iar zilele să vă fie pline de energie și productivitate. 

Cu  profund respect,
Vadim ROȘCA, președintele raionului Fălești