Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din domeniul construcții !

zlc 2024  În  conformitate cu Hotărârea Parlamentului Republicii Moldova nr. 433-XII din 26 decembrie 1990, Guvernul Republicii Moldova a hotărât ziua de 14 septembrie declarată anual Ziua lucrătorului din construcții.

  Profesia de constructor este una din cele mai vechi și cele mai notorii, o artă ce impune talent şi sacrificiu, iar fiecare constructor este stimat și apreciat. De la case, edificii și până la drumuri, munca Dumneavoastră, o putem vedea oriunde.

  Constructorul contribuie la creșterea calității vieții, activând curajos și cu demnitate pe ploaie și pe vânt, căldură și frig, rezistând la toate provocările de ordin economic și social.

  Grație muncii dumneavoastră asidue, realizate cu multă dedicație și profesionalism, astăzi în localitățile noastre se construiesc tot mai multe obiecte de infrastructură performante menite să servească necesitățile cetățenilor, schimbând aspectul arhitectural al satelor și orașelor republicii.

  Cu respect, adresez sincere urări de sănătate, inspirație pentru proiecte noi și valoroase cu o durabilitate în timp pentru binele cetățeanului.

  Vă dorim, să aveți realizări profesionale și personale, pace și prosperitate la locul de muncă și în casele dumneavoastră.

Cu înaltă considerație,

Vadim ROȘCA, Președintele raionului Fălești