Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În numele Consiliului raional, adresez sincere urări de sănătate, pace și prosperitate tuturor angajaților din domeniu protecție sociale a populației.

  A devenit  frumoasă tradiție de a consemna anual, în a treia duminică a lunii septembrie, sărbătoarea  profesională „Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”.

  Exprim profundă recunoștință pentru dăruirea și efortul depus în activitatea dumneavoastră, pentru competență profesională și operativitate în ajutorarea persoanelor vulnerabile, pentru dragostea și omenia cu care contribuiți la soluționarea problemelor celor defavorizați.

zl spsp  Apreciem înalt contribuția fiecărui angajat pentru persoanele care necesită sprijin și ajutor la fiecare chemare a unui bătrân uitat, unui copil nefericit, unui trecător necăjit, Dumneavoastră sunteți  cei care veniți cu un sfat pentru o mamă disperată.

  Nici o altă profesie nu cere un asemenea umanism nelimitat, compasiune, răbdare și credință în oameni, ca munca unui lucrător din domeniul social, care reprezintă protecția socială a populației pentru dezvoltarea umană și sporirea calității vieții cetățenilor săi.

  Vă adresez  putere de muncă şi mult spor în realizarea lucrurilor frumoase.

Cu profund respect,

Vadim ROȘCA, Președintele raionului Fălești