Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați militari și veterani ai Armatei Naționale!

zan 2024  Anual la data de 3 septembrie, celebrăm cu mândrie și recunoștință Ziua Armatei Naționale. Este ziua în care ne reunim pentru a aduce un omagiu și a exprima aprecierea noastră sinceră pentru curajul, patriotismul și devotamentul vostru, al celor care stau la baza Armatei Naționale.

  Ziua Armatei Naționale, reprezintă expresia legăturilor strânse dintre generații și, totodată, continuitatea tradiției înaintașilor noștri de a servi cu cinste, onoare și demnitate Patria. Astăzi, ne reamintim de valorile ce au caracterizat dintotdeauna profesia de militar: sacrificiul, onoarea, demnitatea, devotamentul jurământului față de Patrie. Pentru ostașii și ofițerii noștri, aceste noțiuni au devenit un mod de viață, ei fiind un real exemplu al dragostei față de Patrie și față de popor.

  Onorăm astăzi și veteranii Armatei Naționale oamenii puternici și curajoși, care sunt pregătiți pentru a interveni cu experiența lor în orice situație dificilă.

  Un militar profesionist este un fiu bun, un frate și un soț, un tată și un prieten adevărat. La fel, poate fi și o fiică, o soră, soție și o mamă responsabilă și cu demnitate. Toți voi sunteți curajoșii neamului, care formează scutul de protecție a Republicii Moldova.

     Onoare vouă, stimați militari ai Armatei Naționale!

Cu înaltă considerație pentru Dumneavoastră,
Vadim ROȘCA, Președintele raionului Fălești