Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați  funcționari publici !

functionar1  Cu prilejul Zilei  profesionale a Funcționarului Public, marcată anual la 23 iunie,  în vederea sublinierii rolului important și responsabil pe care îl ocupă funcționarul public în dezvoltarea și prestarea serviciilor publice, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez sincere felicitări și mulțumiri pentru dedicarea și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi.

  Ziua profesională este prilejul minunat de a recunoaște și a celebra munca neobosită pe care o depuneți în serviciul public din comunitățile noastre.

  Activitatea voastră este esențială pentru activitatea eficientă a administrației publice locale și pentru asigurarea unei vieți mai bune și mai sigure pentru toți cetățenii raionului și ai țării noastre. 

  Știu că munca de funcționar public nu este întotdeauna ușoară și implică numeroase provocări și responsabilități, dar prin profesionalismul și devotamentul Dumneavoastră reușiți mereu să răspundeți așteptărilor și necesităților cetățenilor noștri. 

  Țin să remarc cu mândrie profesionalismul, integritatea și loialitatea pentru valorile statului și munca enormă pe care o îndepliniți zilnic în cadrul instituțiilor publice din raion. 

  Vă mulțumesc pentru implicarea și dedicația profesională, pentru munca în echipă și pentru dorința constantă de a îmbunătăți serviciile publice de calitate.

  Sunt convins că, împreună, vom continua să facem lucruri frumoase pentru localitățile noastre și vom reuși să realizăm toate obiectivele propuse.

  Vă doresc sănătate, putere de muncă și succes în toate activitățile pe care le intenționați să le organizați spre binele cetățenilor și a localităților noastre.

   La mulți ani prosperi, stimați funcționari publici!

Cu respect și apreciere, 

președintele raionului, Vadim Roșca