Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Anual la data de 1 iunie este sărbătorită Ziua Internațională a Copilului un prilej de a sărbători în fiecare an puritatea și inocența copilăriei.

 Ziua Copilului ne amintește că cei mici merită atenția noastră deosebită pentru că ei reprezintă generația de mâine. Pe lângă acest lucru, adulții au ce învăța de la copii, mai ales atunci când vine vorba să ne bucurăm de lucrurile simple pe care ni le oferă viața.

  Cu certitudine, viitorul aparține copiilor, de aceea noi, maturii, trebuie să ne conjugăm eforturile pentru a lua atitudine față de problemele celor mici, în special a celor cu care viața a fost mai crudă. Împreună putem crea un viitor luminos acasă copiilor noștri, putem transforma aspirațiile și visele lor în realitate.

  Dragi copii, să aveți parte de grijă și iubire părintească mulți ani, dragostea și afecțiunea din partea familiei să nu vă lipsească niciodată, să aveți o viață plină de zâmbete, bucurii, fericire și în totdeauna într-un colț al sufletului să vă păstrați copilăria precum o rază de lumină.

  La mulți ani tuturor copiilor și tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri, iar copiii, la rândul lor, săse bucure cât mai mult de părinți și familie.

curaj si bucurieCopilărie fericită dragi copii!

 Cu profund respect,
 Vadim Roșca, Președintele raionului Fălești