Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Proiectul GIZ ‘Suport pentru Guvernul Republicii Moldova în implementarea Agendei 2030’, a lansat un concurs de proiecte în cadrul Fondului de Inovare pentru ODD. Fondul a fost creat cu scopul de a susține implementarea a cel putin șase proiecte inovative de scară mică, pentru a susține implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) în Republica Moldova.

Puteți contribui acum la dezvoltarea țării prin aplicarea cu o propunere de proiect în unul din următoarele trei domenii: finanțe publice, domeniul social sau mediul înconjurător.

Propunerile de proiect trebuie să contribuie la atingerea obiectivelor Agendei 2030 and să includă un parteneriat a cel puțin două organizații din diferite grupuri diferite (de exemplu, autorități publice, societate civilă, sectorul privat, mediul academic), oricare din aceste organizații putând fi aplicantul principal. Propunerile pot avea o durată de implementare de maximum 12 luni (începând nu mai devreme de 01 iulie 2021 și cu finalizare planificată nu mai târziu de 30 iunie 2022) și un buget total de minimum 50 000 Euro și maximum 70 000 Euro. Formularul propunerii de buget trebuie să includă planificarea unei  https://www.sdgfundmoldova.com/.

 

Anunțul este disponibil public pe civic.md (textul anunțului este în limba engleză și în limba română) la: https://www.civic.md/anunturi/granturi/55022-sdg-innovation-fund-call-for-project-proposals-fondul-de-inovare-pentru-odd-concurs-de-proiecte.html.

Pentru orice întrebări, invităm aplicanții potențiali să consulte toată informația de pe pagina web, iar dacă este nevoie de clarificări suplimentare, să adreseze întrebările la adresa de email indicată pe pagina web la contacte, și anume la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.