Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

La 12 februarie curent, Primăria comunei Calugăr a găzduit  Echipa mobilă a Biroului Comun de Informații și Servicii care a întrunit prestatori de servicii din domeniile:angajarea în cîmpul muncii, protecția socială,  cadastru și antreprenoriat.

Au primit suport metodologic și practic consilierii din Consiliul comunal Calugăr care au venit ca reprezentanți ai cetățenilor din comună cu problemele invocate: modalitatea și procedura de înregistrare a dreptului de proprietate asupra bunurilor imobile, cotelor valorice și asupra terenurilor agricole, acordarea  ajutorului social, material și în perioada rece a anului,  transmiterea dreptului de proprietate prin moștenire sau donație, lipsa unui loc de muncă pentru cetățenii din comună și în special a tinerilor.

Cel mai solicitat prestator de servciu a fost reprezentantul Oficiului Cadastral Teritorial  care le-a acordat asistență privind modalitatea de a soluționa problemele din domeniu.

Membrii Biroului au repartizat  pliante informative și broșuri  în care sunt expuse tipuri de servicii  acordate cetățenilor  la nivel local.