Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

La 29 ianuarie curent Echipa mobilă a BCIS a efectuat o vizită de lucru în Primăria Albinețul Vechi. Prestatori de servicii  din cadrul  Direcției Asistență Socială, Protecția Familiei și Copilului, Oficiului Cadastral Teritorial, Secției Administrație Publică, Direcției Agricultură, Alimentație, Relații Funciare și Cadastru, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Agenției Teritoriale a Ocupării Forței de muncă, Casei Teritoriale de Asigurări Sociale au acordat asistență informațională și servicii cetățenilor din localitate în domeniile sus-menționate.

Peste 15 cetățeni au primit suport informațional în soluționarea problemelor cu care se confruntă zi de zi  și anume: modalitatea și procedura de înregistrare a dreptului de proprietate asupra bunurilor imobile, cotelor valorice și asupra terenurilor agricole, acordarea  ajutorului social, material și în perioada rece a anului,  transmiterea dreptului de proprietate prin moștenire sau donație, lipsa unui loc de muncă pentru cetățenii din comună și în special a tinerilor.

Membrii Biroului au repartizat  pliante informative și broșuri  în care sunt expuse tipuri de servicii  acordate cetățenilor  la nivel local.