Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Grupul de lucru al Biroului Comun de Informații și Servicii la 4 septembrie curent s-a întrunit într-o ședință  cu o agendă propusă pentru identificarea  nivelului de funcționare al Biroului Comun de Informații și Servicii. Prestatorilor de servicii din cadrul Biroului Comun de Informații și Servicii li s-a adus la cunoștință dispoziția  nr. 48-d din 21.08.2015 emisă de Președintele raionului cu privire la instituirea grupului de lucru  al Biroului Comun de Informații și Servicii și graficul ieșirii echipei mobile al Biroului Comun de Informații și Servicii.

 Biroul a fost creat la 05 septembrie 2013 cu susținerea programului UN Women „Abilitarea economică a femeilor prin creşterea oportunităţilor de angajare în cîmpul muncii în Republica Moldova” implementat în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Ministerul Economiei, cu suportul financiar al Guvernului Suediei.

Biroul reuneşte prestatori de servicii din sectorul public care prestează servicii şi informaţii în domeniile: angajarea în cîmpul muncii, protecţia socială, agricultura, cadastru şi antreprenoriat sub egida Consiliului raional.

Oficiul Biroului este deschis pentru cetățeni în fiecare zi de joi, între orele 09:00-12:00, biroul 101, Consiliul raional.

În localitățile raionului conform graficului grupul de lucru se va deplasa în fiecare zi de vineri între orele 09.00-12.00.