Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 14 august curent, membrii grupului de lucru în cadrul proiectului People in Need Moldova, finanțat de Agenția Cehă de Dezvoltare, în comun cu Direcția Agricultură și Alimentație au organizat o sesiune de informare privind agricultura ecologică în Moldova, la care au participat 15 agenți economici din agricultură.

 

  Cu un cuvânt de salut către participanți și oaspeți s-a adresat Dl Valeriu Motelica, șef  Direcția Agricultură și Alimentație, accentuând importanța acestui sector, care aduce beneficii nu numai în producerea hranei sănătoase, dar și la sporirea fertilității solului, reducerii poluării mediului, etc.

  În continuare Dl Spartac Chilat, fondator Programului Organic, a informat auditoriul despre experiența Programului Organic, realizările, provocările și tendințele agriculturii ecologice. Oportunitățile de instruire în agricultura ecologică au fost prezentate de către Dna Ala Ionescu, proiect manager, People in Need Moldova.

  La finele sesiunii a avut loc un dialog de întrebări și răspunsuri și s-au făcut schimb de opinii pe marginea subiectelor discutate.

  Galerie foto