Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

La data de 05.02.2013 în incinta Consilului raional Făleşti a avut loc şedinţa comisiei raionale pe problemele transporturilor auto de călători şi bagaje la care au fost prezenţi preşedintele raionului Valeriu Muduc, şeful Secţiei Construcţii, Gospodărie Comunală şi Drumuri Constantin Cuschevici, primarul oraşului Făleşti Victor Zalevschi, şeful Î.M. "Gările şi Staţiile Auto" filiala Făleşti Vladimir Guţul, specialist principal al Inspectoratului Fiscal de Stat Făleşti Vera Pleşca.

În ordinea de zi a şedinţei au fost incluse 3 întrebări:

1. Retragerea dreptului de activitate a rutei Făleşti – Musteaţa de la agentul economic S.A. ÎTA din Făleşti în legătură cu suspendarea executării rutei menţionate.

2. Cu privire la petrecerea concursului de atribuire a rutelor suburbane: Făleşti-Musteaţa, Făleşti-Pocrovca, Făleşti-Işcălău, Făleşti-Logofteni.

3. Cu privire la modificarea orarului de circulaţie a rutei: Făleşti – Albineţul Vechi.

 

Raportor :Constantin Cuschevici–  şef al secţie Construcţii, Gospodărie Comunală şi Drumuri;

În urma examinării problemelor abordate s-a decis:

1. De a atribui rutele suburbane Făleşti - Musteaţa şi Făleşti - Pocrovca agentului economic SRL "BUGTRANS".

2. De a  atribui cursele adugătoare la ruta suburbană Făleşti - Albineţul Vechi.

3. Pentru atribuirea rutelor suburbane Făleşti - Logofteni şi Făleşti - Işcălău nu a parvenit nici o cerere de al agenţii economici din domeniul transportului de călători auto, astfel chestiunea dată urmează a fi dicutată la următoarea şedinţă a comisiei.