Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 2 iunie curent, Doamna Iraida BÎNZARI, a întreprins o vizită de lucru în Primăria satului Răuțel cu reprezentanții serviciilor din cadrul Consiliului raional și ai Biroului Comun de Informații și Servicii. Președintele raionului a vizitat: Oficiul de Sănătate Răuțel și Liceul Teoretic „A.Mateevici”. Specialiștii din cadrul Consiliului raional și prestatorii de servicii BCIS s-au deplasat în teritoriu pentru a se familiariza cu problemele existente la moment în autoritatea publică locală.
 La ședința de totalizare au participat Dna Iraida Bînzari, președintele raionului, Dl Roman Radu, vicepreședintele raionului, reprezentanții direcțiilor și secțiilor din cadrul Consiliului raional, prestatori de servicii ai Biroului Comun de Informații și Servicii, Dl Tudor Istrati, primarul satului Răuțel, specialiștii din cadrul Primăriei Răuțel și polițistul de sector. Obiectivul ședinței a fost de acordare a ajutorului metodic pe domenii de activitate.
 Primarul și specialiștii din cadrul primăriei au primit asistență informațională și metodologică în domeniul administație publică, recomandări pentru o administare mai bună și calitativă pentru cetățeni. În cadrul vizitei s-au identificat probleme și din domeniul infrastructură, cadastru și juridic.

Galerie foto