Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 03 martie curent, Doamna Iraida BÎNZARI, a întreprins o vizită de lucru în Primăria comunei Ciolacu Nou cu reprezentanții serviciilor din cadrul Consiliului raional și ai Biroului Comun de Informații și Servicii. În incinta primăriei au fost prezenți funcționarii publici, consilierii locali și cetățeni din localitățile Ciolacu Nou, Ciolacu Vechi, Șoltoaia, Făgădău și Pocrovca.
 Președintele raionului a primit în audiență cetățenii care au atins probleme personale și problemele din aceste comunități. Solicitări cu privire la necesitatea de a repara drumurile locale, acordarea asistenței medicale primare, căutarea unui loc de muncă, înregistrarea cotei valorice ca drept de proprietate, probleme privind amenajarea teritoriului, acordarea unui ajutor pentru construcția bisericii din satul Ciolacu Vechi, înregistrarea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole, inițierea unei afaceri- toate au fost stringente pentru locuitorii din aceste sate. În cadrul audienței cu cetățenii, Doamna Iraida, a acordat asistență informațională și metodologică cetățenilor și a dat asigurări că de comun cu autoritatea publică v-a interveni la soluționarea acestor probleme în măsura posibilităților și în conformitate cu norma legală, pentru ca locuitorii din această comunitate să beneficieze de aceste servicii publice.
 Specialiștii din cadrul Consiliului raional și prestatorii de servicii BCIS au ieșit în teritoriu pentru a se familiariza cu problemele cu care se confruntă la moment cetățenii. La ședința de totalizare, președintele raionului a menționat despre toate problemele care există în aceste localități și s-a propus căi de soluționare pentru ele, unde primarul și funcționarii din cadrul autorității publice au primit propuneri și recomandări pentru viitor la o administrare mai bună a localității. 

Galerie foto