Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 24 februarie curent, Doamna Iraida BÎNZARI, a întreprins o vizită de lucru în Primăria comunei Hiliuți cu reprezentanții serviciilor din cadrul Consiliului raional și ai Biroului Comun de Informații și Servicii. Primăria a găzduit cetățeni, agenți economici din localitățile Hiliuți și Reuțelul Nou.
 Președintele raionului a primit în audiență cetățeni care au atins probleme personale și probleme ale satelor Hiliuți și Reuțelul Nou. Lipsa unui transport public și acordarea asistenței medicale primare, căutarea unui loc de muncă, pentru locuitorii satului Reuțelul Nou au fost problemele cele mai stringente. Repararea drumurilor (cu prioritate a drumului de acces spre grădiniță), iluminarea stradală, construcția unei anexe a blocului alimentar la instituția preșcolară, lipsa unui loc de muncă, probleme ridicate de locuitorii din satul Hiluți.
 În cadrul întrevederii, Doamna Iraida, a dat asigurări că de comun cu autoritatea publică v-a interveni la soluționarea acestor probleme cît mai urgent și în conformitate cu norma legală, pentru ca locuitorii din această comunitate să beneficieze de aceste servicii publice de calitate. Specialiștii din cadrul Consiliului raional și prestatorii de servicii BCIS au ieșit în teritoriu pentru a se familiariza cu problemele cu care se confruntă la moment cetățenii.
 Președintele raionului a efectuat o vizită inopinată la grupa ,,Îngerașii“ din cadrul instituției preșcolare din satul Hiluți, unde s-a familiarizat cu reuşitele și problemele cu care se confruntă instituția.
 Pentru o guvernare locală eficientă cu prestarea serviciilor mai calitative pentru cetățeni, la ședința de totalizare, primarul și funcționarii din cadrul autorității publice au primit propuneri și recomandări pentru viitor la o administrare mai bună a localității.  

Galerie foto