Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați salvatori!

Sărbătoarea profesională Ziua Salvatorului este un bun prilej de a exprima aprecierea noastră pe care o manifestăm față de pompieri și salvatori, pentru curajul și devotamentul de care dați dovadă.

Profesia Dumneavoastră este una nobilă și înalt apreciată de cetățeni, dar în acelaşi timp și plină de riscuri, iar sacrificiul şi curajul Dumneavoastră a fost demonstrat în toate intervenţiile de succes. Cu prețul vieții ați salvat zeci de vieți omenești și nu ați stat nici o clipă pe gânduri atunci cînd a fost nevoie pentru a-i ajuta pe cei ajunși la nevoie.

Vă mulțumim cu deosebită considerație pentru curajul, jertfirea de sine, operativitatea, bărbăția și eroismul prin care vă manifestați, cîștigînd pe bună dreptate stima și respectul cetățenilor.

Exprimîndu-vă sentimente de recunoștință pentru consacrarea plenară și înalt responsabilă misiunii pe care o dețineți, suntem ferm convinși că și în viitor veți fi un exemplu mobilizator pentru noile generații de salvatori.

Vă felicităm din suflet cu sărbătoarea profesională și Vă dorim sănătate, succes în viitoarele acțiuni de salvare, realizări frumoase și aprecieri înalte, bunăstare, liniște și căldură în sufletele și familiile Dumneavoastră.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești