Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Începînd cu data de 16 octombrie pe strada pietonală Alexandru cel Bun din orașul Fălești a fost organizat și desfășurat ediția a V-a a expo-târgului universal „Toamna la Făleşti”.

  Evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM (CCI a RM) în parteneriat cu Secția Economie a Consiliului raional și primăria oraşului Făleşti.

  În cadrul expo târgului sunt expuse asortimente bogate şi variate de mărfuri şi produse de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

  Evenimentul expozițional  are drept scop susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor, produselor  calitative şi competitive pe piaţa internă.

  La expo-târgul  universal „Toamna la Făleşti”  participă agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Făleşti, Rîşcani, Drochia, Briceni, Străşeni, care pe parcursul a 4 zile prezintă o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale economiei naţionale.

  Meşteri populari din orașul Fălești, din cadrul Casei de Creație și Agrement pentru copii și tineri „Eleonora Găină” din orașul Fălești propun vizitatorilor un spectru variat de obiecte de artizanat,  confecţionate cu mult talent, dibăcie şi căldură sufletească.

  Mai multe fotografii