Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 3 octombrie curent,  în incinta Palatul raional de Cultură „Mihai Volontir”din orașul Fălești a găzduit un eveniment special dedicat Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ. Activitatea a oferit prilejul de a reflecta asupra impactului pe care educația îl are asupra vieților tuturor și de a aprecia dedicarea și munca neobosită a celor care ghidează întreaga societate pe calea cunoașterii.

  Sărbătoarea a fost marcată de prezența conducerii raionului în persoana domnului Vadim ROȘCA, președintele raionului, domnul Sergiu FÎNTÎNA, vicepreședintele raionului, domnul Ion BUZINSCHI șef adjunct al oficiului teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, doamna Mariana OSADȚA șefa Direcției Generale Educație și lucrători din domeniul educației.

  Sărbătoarea a avut un program artistic deosebit prin care tinerii artiști au reușit să transmită emoția și aprecierea față de profesori prin talentul lor, captivând publicul cu fiecare notă.

  Conducerea raionului, dar și șefa Direcției Generale Educație Fălești au adresat cuvinte de mulțumire și apreciere tuturor cadrelor didactice, subliniind impactul profund pe care aceștia îl au asupra comunității.

  Atmosfera a fost una de convivialitate și căldură, cu profesori și elevi care și-au  împărtășit povești și amintiri legate de parcursul educațional. Sărbătoarea a fost nu doar o recunoaștere a muncii depuse de dascăli, ci și o oportunitate de a întări legăturile dintre profesori, elevi și comunitate.

  În concluzie, evenimentul de la Palatul de Cultură a fost o manifestare emoționantă a respectului și aprecierii față de educație și față de Omul care stă la baza ei. Cu siguranță, această zi va rămâne în amintirea tuturor celor prezenți, inspirându-i să continue să sprijine și să investească în educația tinerelor generații.