Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   Astăzi, 13 septembrie  lucrătorii domeniului protecției sociale au consemnat ziua profesională a Lucrătorului din sfera protecției sociale. Anual această sărbătoare este marcată în Republica Moldova în a treia duminică a lunii septembrie.

  La eveniment au participat Domnul Vadim ROȘCA, președintele raionului, Doamna Liliana MALACHI, director al Agenției  Teritoriale de Asistență Socială ,,Nord Vest’’și angajații din cadrul  Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului.

  Domnul președinte a  raionului Vadim ROȘCA, prezent la eveniment, cu frumosul  prilej a felicitat toți lucrătorii din sfera protecției sociale a populației,  menționând despre calitățile profesionale ale angajaților din domeniul social, responsabilitatea enormă pe care și-o asumă în activitatea lor, urându-le multă sănătate și succes în activitate și cât mai multe realizări pe plan profesional și personal.

  În discursul său, domnul președinte a apreciat rolul important pe care-l dețin lucrătorii din domeniul protecției sociale a populației și efortul depus zi de zi în exercitarea acestei funcții deloc ușoare, cu multă dăruire de sine.

  În cadrul festivității au fost menționate momente de reflecție, analiză, apreciere și promovare a acestei profesii nobile la nivel  local, raional și național.