Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Astăzi 05 iulie curent în cadrul Consiliului raional Fălești  a avut o întrevedere de lucru a Președintelui raionului domnul Vadim ROȘCA și președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) domnul Sergiu HAREA.

 La întîlnire au participat și vicepreședinții raionului domnul Tudor PALADI și domnul Sergiu FÎNTÎNA, Directorul filialei Camerei de Comert Bălți, doamna Galina CODIȚĂ, secretarul Consiliului raional doamna Oxana MĂRGINEANU și primarii comunei Fălești Noi domnul Vladimir BEJENARI și a comunei  Sărata Veche doamna Maria GALIȚ.

 Scopul întrunirii a fost semnarea unui Acord de Cooperare care prevede că Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova  de comun cu  Consiliul Raional,vor organiza evenimente de susținere a mediului de afaceri din regiune, cum ar fi: expo-târgul producătorilor locali, dar și vor asigura participarea acestora la evenimente organizate la nivel național și internațional.

 Totodată, în cadrul evenimentului au fost discutate mai multe probleme printre care rezolvarea finalizării și punerii în funcțiune a apeductului magistral Prut-Fălești necesar pentru aprovizionarea cu apă a localităților raionului și identificarea potențialilor investitori pentru dezvoltarea afacerilor în raionul Fălești.

 Consiliul raional și-a manifestat interesul în comun cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova care vor crea condiții favorabile mediului de afaceri, astfel contribuind la dezvoltarea social- economică a raionului.

 Mai multe fotografii