Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi 04 iulie curent în sala de ședințe a Consiliului raional la invitația președintelui raionului domnul Vadim ROȘCA, tinerii jucători de fotbal din cadrul Școlii Sportive Fălești, care au participat în cadrul turneul internațional pentru copii și tineret Golden Sand's Summer Cup 2024, ce a avut loc în orașul Varna din Bulgaria, au fost decernați cu diplome de merit în semn de profundă recunoștință și  înaltă apreciere  pentru promovarea imaginii raionului la nivel internațional în domeniul sportului, pentru clasarea pe locul II  și X la Turneul Internațional la Fotbal ,,Summer Cup Albena 2024’’

  Menționăm, că în perioada 23-29 iunie 2024, echipele de fotbal ale categoriilor de vârstă 2014 și 2012-2013, ghidate de antrenorii iscusiți ai ȘSCJ Fălești, domnii Vladimir Cojocari și Robert Turava, au avut marea onoare de a participa la turneul internațional pentru copii și tineret Golden Sand's Summer Cup 2024, ce a avut loc în orașul Varna din Bulgaria. Juniorii fotbaliști ai școlii sportive Fălești au demonstrat determinare și pasiune, luptând aprig și arătând că sunt capabili să concureze cu echipe puternice.

  Eforturile lor au fost răsplătite cu trofee și poziții fruntașe în clasament, aducând mândrie orașului Fălești. Echipa antrenată de Vladimir Cojocari, participând pentru prima oară la un astfel de turneu, s-a clasat pe locul 10, în timp ce echipa lui Robert Turava a reușit să obțină locul 2. Aceste rezultate subliniază încă o dată importanța antrenamentului sistematic și a efortului maxim pentru obținerea performanțelor dorite.

  Aducem sincere mulțumiri organizatorilor acestui minunat turneu, care contribuie esențial la dezvoltarea și promovarea tinerei generații, fiind adevărați promotori ai educației profesionale a tinerilor fotbaliști.

  Mai multe fotografii