Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La data de 22 mai este sărbătorit Sfântul Nicolae de Vară, o sărbătoare specială pentru dumneavoastră ,,Hramul localității’’ zi când în casă se adună copii, rude, prieteni și toți cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate și de bunăstare.

  Hramul localității este cel mai bun prilej de a consolida convingerea că prin comunicare, și participarea fiecăruia la dezvoltarea localității, putem transforma localitatea într-un loc minunat.

  Astfel, tuturor celor care îți sărbătoresc  ,,Hramul localității’’  le doresc un cer albastru fără nori în calea sa de prosperare, iar locuitorilor să deschidă poarta unui viitor plin de succese, performanțe și realizări considerabile în promovarea imaginii localității.

22 05 2024 2  Cu acest prilej vă doresc ca lumina sărbătorii să vă facă mai buni, mai curați, mai iertători și mai atenți cu cei din preajmă, să vă vegheze neamul, comunitatea, familiile  să vă binecuvânteze în activitățile de zi cu zi și să vă îndrume doar la fapte bune întru prosperarea localității dumneavoastră.

  Felicitări și un sincer la mulți ani și pentru cei ce poartă numele de Nicolae și Nicoleta, fie ca Sfântul Ierarh Nicolae să vă poarte de grijă și să vă apere de cele rele.

  La mulți ani!

Cu profund respect,
Vadim ROȘCA, Președintele raionului Fălești.