Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Ziua Europei este unul dintre simbolurile europene menite să promoveze unitatea și prosperitatea în rândul europenilor. Ziua Europei este o sărbătoare a păcii și unității în Europa, dedicată istoriei unui continent care a dăruit un model de cultură și de civilizație, de solidaritate, de dialog și de colaborare pentru binele comun.

  Cu un mesaj de salut pentru participanții la eveniment a venit Domnul Tudor PALADI, Președinte interimar al raionului Fălești și Domnul Ion BUZINSCHI, șef adjunct a Oficiului Teritorial Bălți a Cancelariei de Stat.

  Cei care au evoluat pe scena din parcul  central din orașul Fălești au fost copilașii din Instituția de Educație Timpurie nr. 6, Ansamblul de dansuri populare ,,Făleșteanca'',  Ansamblul de dans ,,Favorit”, copii din Instituția de Educație Timpurie nr. 5,  Ansamblul de dansuri populare a Palatului raional de Cultură ,,Mihai Volontir”,  micuții din Instituția de Educație Timpurie nr.12, Ansamblul Vocal ,,Crescendo” și Instituția de Educație Timpurie nr. 10.

  Pe final de activitate  publicul a rămas în compania Orchestrei de muzică populară ,,Păunaș”, a Palatului raional de Cultură ,,Mihai Volontir” din orașul Fălești.

  Mai multe fotografii