Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 07 iulie curent, Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului  a întrepins o vizită de lucru în autoritatea publică locală Scumpia, împreună cu specialiștii din cadrul Consiliului raional și reprezentanții Biroului Comun de Informații și Servicii.
  În cadrul vizitei, Doamna Iraida a vizitat instituțiile de menire social-culturale din comunitate: casă de cultură, biblioteca,  Oficiul Medicilor de Familie, grădinița de copii.

  Specialiștii din cadrul primăriei au primit asistență informațională și metodologică de specialitate în domeniul cadastru, infrastructură, cultural, juridic, agrar și administrativ. La ședința de totalizare a vizitei, Doamna președinte a specificat problemele cu care se confruntă primăria Scumpia și a îndemnat  primarul și specialiștii din cadrul autorității la o conlucrare mai eficientă cu specialiștii din cadrul Consiliului raional, implicarea mai activă la soluționarea problemelor satului și anume de comun cu Consiliul local să contribuie la crearea unui centru cultural în satul Scumpia prin repararea casei de cultură și a bibliotecii, recomandări pentru o administrare mai bună și calitativă pentru cetățeni.

Galerie foto