Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Forfotă mare era în preajma Palatului de Cultură Fălești în ziua de vineri,  25 martie curent. De la mic la mare, copii și maturi își îndreptau pașii spre palat, îndemnați de dorința de a savura o părticica a frumosului. În vizită la Fălești s-a aflat trupa Teatrului Național ”Vasile Alecsandri” din or. Bălți   care a prezentat două piese : ”Greierașul și furnica” de Alexandru Donici și ”Coroana triumfală” de Vasile Alecsandri.

Sala Palatului de Cultură era arhiplină, toți așteptînd cu nerăbdare începerea spectacolului. Cei prezenți s-au bucurat de  prestația actorilor plină de culoare, cu multă muzică și dans.

 Pentru făleșteni aceasta era un cadou foarte frumos și neașteptat. Actorii au fost mulțumiți de căldura cu care au fost primiți și receptivitatea spectatorilor, exprimîndu-și dorința de a mai juca pe scena Palatului de Cultură din Fălești.

Actorii implicați în scena: Sergiu Chiaburu, Maria Rusu, Dumitru Mîrza, Natalia Lupăcescu, Emil Jenescu, Mihaela Lușov, Maxim Plataș, Pavel Lupăcescu, Irina Țăruș – Bejan,  Inesa Ungureanu – artista emerita a R.M., Silvia Țurcanu – artistă emerita a R.M., Gheorghe Crudu- artist emerit al R.M. Constantin Stavrat – artist al poporului.

Mai multe fotografii aici