Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi,  17 mai curent, în cadrul primăriei satului Năvîrneț și a comunei Scumpia s-au desfășurat antrenamente la protecția civilă, în conformitate cu planul de activitate a Protecției Civile pentru anul 2024  aprobat de către Domnul  Vadim ROȘCA, Președintele comisiei situații excepționale a raionului Fălești.

  Agenda zilei a cuprins antrenamente la protecția civilă privind activitatea comisiei situații excepționale raionale și a comisiilor situații excepționale locale din cadrul autorităților publice locale sus menționate în caz de situații excepționale cu alunecări de teren. 

  În cadrul antrenamentelor de către președinții comisiilor situații excepționale locale  din aceste comunități a fost prezentat planul acțiunilor organelor de conducere  a Echipelor Protecției Civile în cazul pericolului de alunecări de teren.

  Scopul instruirii a fost comunicarea teoretică între membrii comisiei situații excepționale raionale și  locale, efectivului de comandă a primăriei la organizare și petrecere  a lucrărilor de salvare și restabilire a consecințelor în urma alunecărilor de teren.

  Mai multe fotografii