Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ast fl 3

STATUTUL    HOTĂRÂRI    COMPONENȚA    CONTACTE   

   

SINDASP

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova SINDASP
  • Mesaj de felicitare cu prilejul Sfintelor Sărbători Pascale
    Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Public (SINDASP) Vă adresează sincere felicitări și urări de bine cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști. Fie ca Sfintele Sărbători să vă aducă sănătate, credință, pace și iubire. Vă dorim un Paște binecuvântat alături de cei dragi!
  • Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaţionale a Solidarităţii Oamenilor Muncii
    Anual, la 1 Mai marcăm Ziua Internațională a Solidarității Oamenilor Muncii. Această zi a fost simbolul revoluţiei şi al luptei de clasă, ea comemorând lupta istorică a muncitorilor din întreaga lume. Această sărbătoare a fost obținută cu mari sacrificii, în urma mișcărilor sindicale ale muncitorilor, a protestelor și grevelor. Cu trecerea timpului, 1 Mai a […]
  • Sindicalistele din cadrul CSRT Sîngerei întrunite în cadrul unui seminar
    La 26 aprilie curent, în incinta Consiliului raional Sîngerei, Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (SINDASP) de comun cu Centrul Sindical Ramural Teritorial Sîngerei ( CSRT) a organizat un seminar de instruire pentru femeile – membre de sindicat a CSRT Sîngerei, cu genericul ,,Inteligența emoțională – criteriul de succes și factor determinant în relațiile interpersonale […]
   

Stimați CONTABILI,  membri de sindicat
din cadrul Centrului Sindical Ramural Teritorial Fălești din domeniul Serviciilor Publice

   Astăzi, 4 aprilie consemnăm frumos  Ziua Contabilului.

  Cu acest plăcut prilej, din numele  Biroului Executiv al Centrului Sindical Ramural Teritorial Fălești din domeniul Serviciilor Publice, Vă adresez sincere felicitări,  realizări frumoase și forțe noi pentru a Vă continua activitatea cu mândrie și integritate profesională.

  Îmi exprim tot respectul pentru munca asiduă prin care contribuiți la buna funcționare a sistemului financiar și economic al raionului nostru.

  Vă doresc sănătate, să aveți parte de toată recunoștința pentru angajamentul vostru profesional, să Vă bucurați de momente plăcute în timpul lucrului și mai puține situații stresante. 

                                                                         Multe realizări  în plan profesional și personal.

Cu respect,
Ana BORDENIUC,
Președintele Centrului Sindical Ramural Teritorial Fălești
din domeniul Serviciilor Publice