Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ast fl 3

STATUTUL    HOTĂRÂRI    COMPONENȚA    CONTACTE   

   

SINDASP

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova SINDASP
 • Mesaj de felicitare cu prilejul Sfintelor Sărbători Pascale
  Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Public (SINDASP) Vă adresează sincere felicitări și urări de bine cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști. Fie ca Sfintele Sărbători să vă aducă sănătate, credință, pace și iubire. Vă dorim un Paște binecuvântat alături de cei dragi!
 • Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaţionale a Solidarităţii Oamenilor Muncii
  Anual, la 1 Mai marcăm Ziua Internațională a Solidarității Oamenilor Muncii. Această zi a fost simbolul revoluţiei şi al luptei de clasă, ea comemorând lupta istorică a muncitorilor din întreaga lume. Această sărbătoare a fost obținută cu mari sacrificii, în urma mișcărilor sindicale ale muncitorilor, a protestelor și grevelor. Cu trecerea timpului, 1 Mai a […]
 • Sindicalistele din cadrul CSRT Sîngerei întrunite în cadrul unui seminar
  La 26 aprilie curent, în incinta Consiliului raional Sîngerei, Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (SINDASP) de comun cu Centrul Sindical Ramural Teritorial Sîngerei ( CSRT) a organizat un seminar de instruire pentru femeile – membre de sindicat a CSRT Sîngerei, cu genericul ,,Inteligența emoțională – criteriul de succes și factor determinant în relațiile interpersonale […]
   

  În perioada 16-17 septembrie  anul curent, Asociația Sindicală Teritorială SINDASP a participat la activitatea de Teambuilding, activitate organizată de Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (SINDASP).

  Activitatea  a fost organizată de Activis Teambuilding pentru organele elective, membrii de sindicat ai Federației. Tematicile activității au fost: Mega Quest și Quiz despre Moldova.

 • sindasp-vv_1
 • sindasp-vv_2
 • sindasp-vv_2

  Team building-ul este un proces gândit să dezvolte și să motiveze un grup, să îmbunătățească relațiile și raporturile dintre membrii de sindicat pentru depășirea barierelor în atingerea obiectivelor comune, astfel încât să devină o ECHIPA.

  Termenul de “team building” provine de la cuvântul “echipa”, iar daca este sa facem o traducere vom vedea ca “team building” înseamnă de fapt “construirea unei echipe”.

  Pentru angajați, “team building” înseamnă timp de calitate petrecut alături de colegi, activități de echipă presupun cooperare, strategie, comunicare, creativitate pentru o mai eficientă activitate.