Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Autoritățile publice locale de nivelurile I și II din Regiunea de Dezvoltare Nord, eligibile pentru participarea la Concursul de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020, lansat recent de Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC), pot descărca următoarele documente:

Până în data de 3 mai 2016, autoritățile publice locale de nivelurile I și II din Regiunea de Dezvoltare Nord pot depune notele conceptuale de proiect la sediul ADR Nord. Vor urma mai multe etape: de completare a notelor conceptuale și de selectare și de aprobare spre finanțare. Acest proces va dura cinci luni. Proiectele trebuie să fie în domeniile: infrastructura drumurilor, aprovizionarea cu apă și sanitație, îmbunătățirea factorilor de mediu, dezvoltarea infrastructurii de afaceri, sporirea atractivității turistice și eficiența energetică a clădirilor publice.

Municipiul Bălți și cele 11 raioane din Regiunea de Dezvoltare Nord (Briceni, Edineț, Dondușeni, Drochia, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei, Soroca) vor depune notele conceptuale de proiect la sediul ADR Nord, care își are sediul în municipiul Bălți, Piața Vasile Alcsandri, 8.

Pentru mai multe detalii despre procedura de completare și depunere a documentelor, vă recomandăm să luați legătura cu specialiștii din cadrul Secției managementul proiectelor a ADR Nord: tel. (0231) 25646; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Sursa : http://adrnord.md/