Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Mai multe familii din raionul Fălești au avut parte de surprize, după ce acțiunea de caritate “Fii cu inima alături de ei” a ajuns și în casele lor.

În acest sens, echipa Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului și-a mobilizat eforturile și anul acesta, realizînd cu prilejul Sărbătorilor de Paști mai multe activităţi de asistenţă socială şi filantropică, prin care a acordat haine, încalțăminte, jucării, produse alimentare, alinînd suferinţele celor bolnavi şi dînd speranţă acolo unde nu mai era.

De ajutor au beneficiat peste 20 de familii sărace şi fără posibilităţi de întreţinere, copii cu dizabilităţi, bătrîni singuratici, nedeplasabili  şi care prezintă grave probleme de sănătate.

Cei mai activi și receptivi fiind elevii Liceului Teoretic “Ion Creangă” împreună cu profesoara Dna Ina Cernavca și elevii Gimnaziului Ciolacu Vechi dirijați de managerul instituției Dna Margareta Codreanu. Ei au pregătit o serie de colete pentru copii, iar cîteva familii din s.Catranîc, care nu au rămas indiferenți la nevoile persoanelor aflate în dificultate, au donat haine și încalțăminte. Fapta bună întotdeauna se face împreună. Astfel s-a reușit de a aduce speranță, zîmbet și sclipire în ochii celor mai triști ca noi. 

Mai multe fotografii aici