Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

    În vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a beneficiarilor, la 28 iulie curent în incinta Consiliului raional a fost petrecută şedinţa Comisiei multidisciplinare pentru protecția socială a persoanelor în dificultate sau cu dizabilități de peste 18 ani.

    Pe ordinea de zi au fost examinate următoarele chestiuni:
1. Cu privire la examinarea dosarelor solicitanților Serviciului social „Respiro”;
2. Cu privire la examinarea a 22 dosare ale solicitanților de prestare a serviciilor de alimentație pentru luna august la cantina de ajutor social din sat. Bocani și Izvoare;
3. Cu privire la examinarea dosarului solicitanților serviciului de îngrijire socială la domiciliu atât gratuit, cât și contra cost.

    De asemenea, au fost examinate dosarele solicitanţilor serviciului de zi în cadrul Centrului de Asistenţă Socială “Împreună”, s. Ciolacu Nou. Astfel, Dna Emilia Ciobanu, șef Direcție Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului, a atenționat asistenții sociali comunitari și pimarii că este foarte important ca solicitanţii să fie admişi în Centru în baza unei proceduri clare şi transparente conform legislaţiei în vigoare.
    În urma părerilor exprimate de participanți membrii comisiei au luat decizii corecte întru soluţionarea problemelor beneficiarilor și în scopul susținerii acestora.