Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Duminică, 10 aprilie curent, Orchestra de muzică populară a Secţiei Cultură şi Turism Făleşti, conducător Ion Vicol, a susţinut un spectacol de excepţie la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”, mun.Chişinău. Evenimentul a fost organizat cu prilejul Festivalului-concurs de Turism Rural „Satul Meu” în cadrul Expoziţiei internaţionale specializate „Tourism. Leisure. Hotels”, ediţia XXI-a, care s-a desfăşurat în perioada 7-10 aprilie.

Acţiunea nominalizată a propus vizitatorilor diferite destinaţii turistice, oferte de promovare a turismului rural, meşteşugurilor artistice şi bucatelor tradiţionale.

 

De rînd cu alte colective artistice selecte invitate anterior în cadrul acestei activităţi, Orchestra de la Făleşti s-a manifestat ca o formaţie cu un potenţial artistic dezvoltat şi o prestaţie scenică deosebită. În cadrul programului şi-au dat concursul soliştii vocali Alexandra Patraş, Constantin Ciubotaru, Grigore Onoico şi Natalia Pascari. Colectivul a fost menţionat cu diplomă pentru participare activă în cadrul expoziţiei internaţionale. 

Mai multe fotografii aici