Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În fiecare an, ziua de 26 martie ne reamintește  de ziua comemorării eroilor căzuți pentru eliberarea raionului Fălești de sub ocupația fascistă din perioada marelui război mondial.

  26 martie 1944… zi de doliu pentru raionul Fălești și în special pentru orașul Fălești,  zi în care în crâncenele lupte împotriva ocupației fasciste au căzut la datorie pentru eliberarea orașului 1789 ostași.. iar 2075 de pământeni făleșteni zac în mormintele frățești pe alte meleaguri străine.

  Cu acest prilej, conducerea  raionului Domnii Sergiu FÎNTÎNA, Oleg Savva, vicepreședinți ai raionului și angajații  din cadrul Consiliului raional în semn de recunoștință, mulțumire  pentru eroii căzuți la datorie  la eliberarea orașului Fălești au  depus flori la monumentul ,,Eroului Necunoscut din orașul Fălești.

  • IMG_0840_1
  • IMG_0843
  • IMG_0851_1

  Cu un mesaj către cei prezenți la activitate a venit Domnul Sergiu Fîntîna, vicepreședintele raionului și Domnul Valeriu Bobu, președintele veteranilor de război și ai muncii, care au menționat despre istoricul tragicului eveniment care au înscris file triste pentru multe generații  de făleșteni.

  Mai multe fotografii