Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 14 februarie curent, Doamna Oxana Mărgineanu, secretarul Consiliului raional și Domnul Ion Buzinschi, șef adjunct al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat au convocat într-o ședință de lucru primarii orașului, satelor și comunelor din raion, în sala de ședințe a Consiliului raional.

  În agendă fiind inclus chestiuni privind activitatea comisiei teritoriale pentru recensămîntul populației și locuințelor din anul 2024 în raionul Fălești.

  Domnul Ion Buzinschi, șef adjunct al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, vicepreședintele  comisiei teritoriale pentru recensământul populației și locuințelor, a informat publicul prezent despre stabilirea sarcinilor atribuite pentru fiecare membru al comisiei teritoriale pentru recensământul populației și locuințelor .

  • IMG_0637
  • IMG_0645
  • IMG_0658

  Șefa STS  Fălești ,  vicepreședinte al comisiei teritoriale pentru recensământul populației și locuințelor, Doamna Anghelina Muntean a menționat despre lucrările de pregătire pentru recensământul populației și locuințelor în perioada ce urmează și despre campania de comunicare și promovare a recensământului.

  Mai multe fotografii