Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

În scopul informării, organizării și desfășurării procedurilor de achiziții publice în cadrul proiectului "Călător pe meridiane culturale", a fost desfășurată prima ședință a grupului de lucru a proiectului ,,Călător pe meridiane culturale”.

Prezenți la ședință, Domnul Sergiu FÎNTÎNA președintele raionului Fălești și managerul proiectului, domnul Victor Cimpoieș, au adus la cunoștință planul de achiziții publice ce trebuie efectuate în cadrul proiectului pentru achiziționarea bunurilor și serviciilor. S-a atras atenția la calitatea elaborării caietului de sarcini cu respectarea etapelor și termenilor stipulate în  proiect. 

Alexandru Prodan, specialist în achiziții publice a adus la cunoștință lucrările de reparație internă, ce vor fi efectuate la Muzeul raional de Istorie și Etnografie „Lazăr Dubinovschi”. Serviciile, ce urmează a fi contractate trebuie să asigure utilizarea fondurilor publice în baza principiilor economicității și eficacității în vederea realizării obiectivelor propuse în cadrul proiectului. 

Lucrările de reabilitare a Muzeului raional de Istorie și Etnografie „Lazăr Dubinovschi” vor fi efectuate cu suportul financiar al Uniunii Europeane în cadrul Programului Operațional Comun România - Republica Moldova 2014 – 2020.