Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 27 noiembrie curent  în Palatul  raional de cultură ,,Mihai VOLONTIR” a avut loc festivitatea consacrată Zilei profesionale  a lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare .

  Domnul Sergiu FÎNTÎNA, președintele raionului și Domnul Veaceslav Fusu, vicepreședintele raionului, au adresat sincere felicitări oamenilor gliei, dorindu-le multă sănătate, bunăstare și belșug în toate.

  • 25-11-2020_ziua_agr_2
  • IMG_0156
  • IMG_0160

  În cadrul evenimentului, șeful Direcției Agricultură și Alimentație Valeriu Motelica, a dat citire dispoziției Președintelui raionului conform căreia au fost nominalizați și premiați cu diplome și premii bănești câștigătorii concursului cu privire la evaluarea performanțelor din agricultură și cu  prilejul  Zilei profesionale a lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare pentru anul 2020.

  De asemenea, au fost premiați cei mai buni mecanizatori, care au obținut rezultate remarcabile în cadrul lucrărilor agricole din anul curent.

  Lista premiaților a încheiat cu acordarea  titlului onorific „Gospodarul gliei” în domeniul Complexului Agroindustrial.

  Un punct culminant al festivității a fost înmînarea diplomelor de recunoștință veteranilor în muncă din sectorul agrar pentru aportul adus societății noastre, pentru munca cu responsabilitate, abnegație și dăruire de sine. Au fost acordate și premii bănești veteranilor.

  Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de colectivele artistice din raion.

Galerie foto