Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 21 ianuarie curent, Președintele raionului Dl Sergiu Fîntîna a avut o întrevedere cu operatorii de transport rutier  de persoane.  La  întrunire au participat 8 agenți economici care activează pe rutele raionale. În cadrul ședinței au fost puse în discuție problemele cu care se confruntă agenții economici la deservirea rutelor, cum ar fi: micșorarea fluxului de călători, starea nesatisfăcătoare a drumurilor, prețul la carburanți și piese de schimb, precum și problemele  depistate de către conducerea raionului la deservirea localităților cu transport de călători.

  Președintele raionului Dl Sergiu Fîntîna a solicitat, ca operatorii de transport de persoane să coordoneze orarul de circulație cu primarii din localități și să caute posibilități pentru asigurarea cu transport de călători a tuturor localităților raionului.

  La rândul său vicepreședintele raionului Dl Mihai Prodan a atenționat operatorii de transport rutier  de persoane privind respectarea strictă a regulilor de circulație rutieră și asigurarea securități de transportare, îmbarcare și debarcare a pasagerilor.

  Tot odată, agenții economici au fost informați, că pentru data de 25.02.2020  Consiliul raional Fălești a anunțat concurs la deservirea rutelor suburbane: Fălești – Hitrești;  Fălești – Pocrovca;  Fălești – Călugăr;  Răuțel – Fălești și Fălești – Horești.

Galerie foto