Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

7  Domnul Veaceslav FUSU, Vicepreședintele raionului a efectuat  astăzi mai multe vizite la instituțiile medicale  din raion.  Prima vizită a început la Centrul de Sănătate Glinjeni, unde Domnul vicepreședinte a avut o întâlnire cu personalul medical, în cadrul căreia au fost discutate problemele cu care se confruntă angajații instituției și pacienții.  La moment în cadrul Centrului de Sănătate sunt create bune condiții pentru activitatea personalului medical cât și pentru pacienți , însă se necesită mai mult spațiu pentru o sală de ședințe, birouri pentru specialiști și  laboratorul clinic necesită utilaj performant. 

  În cadrul  Oficiilor de Sănătate  din satele Suvorovca, Pompa și Beleuți  se necesită reparație capitală a imobililor unde  sunt amplasate aceste instituții.

  Cu referire la Centrul de Sănătate Natalievca unde  se adresează peste 650 de cetățeni, la fel imobilul necesită reparație capitală a acoperișului clădirii.

  În Oficiile medicale din satele Comarovca și Popovca condițiile de activitate pentru personalul medical și  pentru cei peste 1000 de cetățeni care sunt în evidența medicală nu corespund normelor sanitare. 

  Domnul vicepreședinte a dat asigurări în cadrul vizitei că în perspectivă  conducerea raionului se v-a implica în soluționarea acestor probleme din domeniul de sănătate în scopul creării condițiilor bune de activitate pentru personalul medical și pacienți.

Galerie foto