Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 22 mai curent pentru cetățenii raionului a avut loc un eveniment  frumos – deschiderea oficială a autogării renovate.

  Cu un  mesaj de felicitare pentru colectivul care activează în cadrul întreprinderii,  agenții economici și prestatorii de servicii de taxi și cetățenii raionului - a adresat Domnul Viorel BABII, președintele  raionului. În discurs Domnul Președinte a menționat, că făleștenii sunt norocoși că au fost selectați primii pe lista de priorități a întreprinderii ,,Gările Auto Moderne”,  pentru care au fost investiți 3,5 milioane lei pentru renovare și care vor beneficia de condiții mai bune de activitate.

  Oaspeții de onoare ai evenimentului au fost Domnul Sergiu SÎRBU, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Domnul Vitalie MRUG, director general al întreprinderii ,,Gările Auto Moderne “, Domnul Veaceslav TAMBUR, vicepreședintele raionului și Domnul Vasile Ursachi, șef al SRL ,,Gările Auto Moderne” filiala Fălești.

  După 40 de ani de activitate, Gara AUTO Fălești a fost modernizată.

  Lucrările de renovare au început în luna aprilie și au cuprins o suprafață de  5400 de metri pătrați. A fost reconstruită îmbrăcămintea rutieră, au fost montate borduri noi și a fost  amenajat peronul, pe care au fost trasate linii speciale de marcaj. Au fost efectuate și lucrări de reparație a rețelelor de evacuare a apelor pluviale și a rețelelor de canalizare și electricitate.

Galerie foto