Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 16 mai curent, Asociația Obștească ,,Parteneriate pentru fiecare copil”  a organizat  o vizită de studiu în Republica Moldova, inclusiv și în raionul  Fălești  a unei delegații din Republica Kârgâzstan. Vizita a avut drept scop consolidarea capacităților factorilor de decizie și a profesioniștilor din Republica Kârgâzstan în reformarea sistemului de protecție a copilului, în special reorganizarea sistemului rezidențial de îngrijire și dezvoltarea serviciilor sociale pentru copii și familii.

  În sala de ședințe a Consiliului raional a avut loc întâlnirea dintre reprezentanții delegației din Republica Kârgâzstan și Domnul Veaceslav TAMBUR, vicepreședintele raionului, Doamna Emilia CIOBANU, șef a Direcției Generale Asistență Socială, Protecția Familiei și Copilului și specialiștii din cadrul Direcției.

  În cadrul întrevederii s-a discutat despre serviciile prestate de către Direcție.  Conform agendei de lucru a urmat vizita la ,,Casa Speranței”, Centrul de Asistență Socială și Formare Continuă din orașul Fălești, Centrul  Social ,,Nufărul Alb” și la o casă de tip  familie din satul Glinjeni.

Galerie foto