Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 09 februarie curent Doamna Iraida BÎNZARI, președintele raionului a efectuat o vizită de lucru în primăria Chetriș cu vicepreședinții raionului, reprezentanții secțiilor și direcțiilor din cadrul Consiliului raional și prestatorii de servicii din cadrul Biroului Comun de Informații și Servicii.
 Scopul vizitei a fost familiarizarea cu problemele existente în teritoriu, acordarea ajutorului metodic pe domeniile de activitate de către specialiștii Aparatului președintelui și echipa Biroului Comun de Informații și Servicii.
 Cetățenii și specialiștii din cadrul primăriei Chetriș au primit asistență metodologică și informațională în domeniul agrar, social, educație, administrativ și economic. 
 Cu probleme personale cetățenii s-au adresat direct Președintelui raionului care au primit îndrumări și căi de soluționare a lor.
 Echipa Președintelui raionului au vizitat instituțiile de menire social-culturală din localitate, unde s-au familiarizat cu succesele și problemele care există la moment. Președintele raionului vizitat Centrul de Sănătate Chetriș unde s-a întîlnit cu conducerea și personalul medical și cu cetățenii care erau programați pentru consultații și investigații medicale.
 La ședința de totalizare au fost expuse toate problemele cu care se confruntă comunitatea și s-au propus căi de soluționare a lor pentru o administrare mai eficientă și prestarea serviciilor calitative pentru cetățeni.  
 
Galerie foto