Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Primarul comunei Taxobeni, Domnul Victor Onofrei împreună cu angajații din cadrul autorității publice, la 20 ianuarie curent au găzduit prestatori de serviciii din cadrul Biroului Comun de Informații și Servicii.
 De consultațiile și serviciile reprezentanților biroului au beneficiat peste 20 de persoane care au relatat despre problemele cu care se confruntă din domeniul social, cadastral, angajarea în cîmpul muncii, infrastructura drumurilor, ordine publică. În lipsa unui prestator de serviciu a fost asigurată asistența pentru beneficiari prin intermediul telefonului.
 Printre beneficiarii biroului au fost prezenți și aleși locali care activ s-au implicat în soluționarea unor probleme ce țin nemijlocit de viața comunității, repararea drumurilor locale. Pentru soluționarea acestei probleme este necesar și contribuția financiară a comunității, lucru cu care aleșii locali se vor ocupa pe viitor la conștientizarea cetățeanului privind implicarea în mai multe lucrări publice în folosul comunității.

 Au fost repartizate pliante informative pentru beneficiarii care sunt în căutarea unui loc de muncă oferit de reprezentantul Oficiului Teritorial de Muncă.  

 Mai multe fotografii