Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Recent, prilejuit zilei Salvatorului   echipa de  specialiști  din cadrul secției situații excepționale ai domeniului protecție civilă ai raionului Fălești, de către Domnul Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului  au fost  menționați cu diplome de merit  în semn de recunoștință și înaltă  apreciere a măiestriei profesionale și perseverenței  manifestate în activitatea nobilă  și a situațiilor  excepționale în scopul asigurării securității cetățeanului.

  • dip-merit_1
  • dip-merit_10
  • dip-merit_2

  Prin ordinul  Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova nr. 81 din 30.03.2023, Domnului Rudîc Fiodor,  specialist  pe protecția civilă , secția Administrație publică, Consiliul raional Fălești, i s-a conferit medalia  ,,Solidaritate în Situații Excepționale”.

  Domnului Rudîc Fiodor cu prilejul zilei Salvatorului conducerea raionului i-a înmânat o diploma de merit pentru activitate îndelungată în domeniul protecție civilă a raionului, pentru profesionalism și dedicație domeniului, în scopul asigurării securității cetățeanului în caz de situații excepționale.

  Mai multe fotografii