Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   La 23 noiembrie curent, în incinta Palatului raional de cultură „Mihai VOLONTIR” a avut loc simpozionul internațional cu tematica „Tradițiile și performanță în educația europeană. Dezvoltarea parteneriatelor educaționale în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și în instituții de învățământ din Republica Moldova, cu sprijinul autorităților publice locale și raionale”.

  Invitații la eveniment au fost oaspeții de onoare Consulul General al României la Bălți, Dr. Petrișor Dumitrescu, Prorectorul Universității ,,Dunărea de Jos,, din Galați, România, Prof.univ.dr.Silvius Stanciu, conf. univ. dr. ing. Maricica Stoica, prodecanul Facultății Transfrontaliere a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, cît și colegii din raioanele Glodeni, Dondușeni, Rîșcani, Ocnița și Drochia.

  • sim-int_1
  • sim-int_2
  • sim-int_3

  În cadrul simpozionului au fost prezentate și analizate performanțele europene în materie de recreare și educație, oportunități de cooperare instituțională, noi direcții de dezvoltare a învățământului preuniversitar și a celui academic.

  La fel în cadrul simpozionului a fost prezentată instituția gălățeană și parteneriatele strategice dezvoltate cu instituțiile de învățământ din străinătate.

  Aducem sincere mulțumiri organizatorilor simpozionului internațional: Universității „Dunărea de Jos” din Galați, domnul Prorector Silvius Stanciu, Consulului General al României la Bălți, Dr. Petrișor Dumitrescu, pentru alegerea locației de desfășurare a evenimentului în raionul Fălești…

  Sperăm  în viitor la o conlucrare în scopul dezvoltării  parteneriatelor transfrontaliere…

  Galerie foto