Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 18 noiembrie curent, s-a desfășurat vizita Directorului Biroului de Cooperare al Elveției la Chișinău, Guido Beltrani și Coordonatorul național al Programului sănătate, Valeriu Sava în raionul Fălești.

  Întrevederea a avut loc în incinta Consiliului raional Fălești unde reprezentanții Biroului de Cooperare al Elveției la Chișinău s-a întâlnit cu Domnul Veaceslav TAMBUR, Veaceslav FUSU, vicepreședinți ai raionului, Doamna Emilia CIOBANU, șef a Direcției Generale Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului, Doamna Nina SCIASTLIVÎI, șef a Centrului de Sănătate Fălești, Doamna Angela COLIBABA, șef a Centrului de Sănătate Mărăndeni și domnul  Iurie BOBU, medic- coordonator al Centrului de Sănătate Publică Fălești, subdiviziunea Bălți.

  • bce_1
  • bce_2
  • bce_3

  După întrevederea cu conducerea raionului oaspeții au vizitat Centrul de Sănătate Fălești și Centrul de asistență comunitară integrată Bocșa.   

  Proiectul ”Viață Sănătoasă: Reducerea poverii bolilor netransmisibile”, este implementat cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și are ca scop îmbunătățirea calității serviciilor în asistența medicală primară, fortificarea capacităților în promovarea sănătății pentru prevenirea și controlul bolilor netransmisibile și dezvoltarea abordării de asistență integrată care are la bază serviciile medicale și sociale la nivel comunitar.

  În cadrul proiectului urmează la Fălești la 29 noiembrie curent, să fie realizată vizita experților internaționali în asistența integrată, Viktoria Stein și Mandy Andrew, membri ai Fundației Internaționale de Asistență Integrată (IFIC).

  Mai multe fotografii