Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 07 octombrie  curent în sala de ședințe a Consiliului raional, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Fălești a organizat pentru agenții constatatori din cadrul autorităților  publice locale de nivelul I un seminar de instruire, privind constatarea și examinarea cauzelor contravenționale  conform art. 423 Cod Contravențional.

 

  Cu un cuvânt de salut pentru participanți a venit domnul Veaceslav FUSU, Vicepreședintele raionului care a menționat despre scopul instruirii de astăzi  privind cauzele contravenționale  înregistrate pe teritoriul raionului.

  Inspectoratul de Poliție Fălești a încheiat  acordul de colaborare  cu Inspectoratul General al Poliției și Congresul Autorităților Publice Locale  din Moldova, având drept scop  cooperarea și asistenta reciproca în vederea transmiterii bunelor practice instituționale și schimbul de informații, în limitele competentelor atribuite prin lege.

  Astfel, una din responsabilitățile Inspectoratului General al Poliției, asumate prin Acord este asigurarea instruirii personalului autorităților publice locale privind constatarea și examinarea cauzelor contravenționale.

  Despre prevederile Codului Contravențional la acest capitol, domnul  Ion Angheni, reprezentantul Inspectoratului de Poliție Fălești a informat agenții constatatori despre procedura privind  întocmirea corectă a unui proces verbal cu privire la contravenție.

  Mai multe fotografii