Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi, 12 august  în orașul Fălești, pe strada pietonală Alexandru cel Bun a demarat ediția a IV-a a expo-târgului universal de vară la Fălești, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul raional şi primăria oraşului Făleşti.

  În perioada 12 – 14  august curent,  va fi expus un asortiment bogat şi variat de mărfuri şi produse de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

  Expo-târgul universal  demonstrează realizările întreprinderilor autohtone - participante şi reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, dar și pentru consolidarea şi menţinerea unui dialog public – privat viabil.

  • targ_1
  • targ_2
  • targ_3

  Evenimentul expozițional  are drept obiectiv de bază:

  • susţinerea producătorilor autohtoni;
  • promovarea mărfurilor, produselor  calitative şi competitive pe piaţa internă;
  • stabilirea noilor contacte de afaceri.

  La expo-târgul  universal de vară  participă agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Făleşti, Drochia, Comrat, Rîşcani, Floreşti, Nisporeni, Ungheni și Briceni, care vor prezenta pe parcursul a 3 zile o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale economiei naţionale.  

  Meşteri populari din regiune, Casa de Creație și Agrement pentru copii și tineri „Eleonora Găină” din orașul Fălești vor propune vizitatorilor un spectru variat de obiecte de artizanat,  confecţionate cu mult talent, dibăcie şi căldură sufletească.

Mai multe fotografii