Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi 05 mai curent, în satul Catranîc s-au desfășurat exerciții la protecția civilă în diferite situații excepționale.

  Conform ordinului nr. 9 din 14 aprilie 2022 emis de Domnul Sergiu FÎNTÎNA, Președintele comisiei situații excepționale  s-a desfășurat exercițiile de protecție civilă cu genericul ,, Acțiunile organelor de conducere și forțelor Protecției Civile al satului în caz de cutremur de pământ, contaminare în rezultatul avariei la stația atomică și înzăpezire”.

  La aplicații au fost antrenați forțele situații excepționale, formațiunile protecției civile și populația satului.

  La evenimentul organizat de autoritatea publică locală din satul Catranîc a fost prezentă conducerea raionului, primarul localității, specialistul responsabil de protecția civilă al raionului, conducătorii instituțiilor publice din localitate .

pc1 2 pc1 1

  Scopul aplicației a fost transmiterea

  • cunoștințelor practice a Centrului Situații Excepționale pentru organizarea și desfășurarea în termeni restrânși a măsurilor de urgență și lichidarea consecințelor în Situații Excepționale.
  • perfecționarea cunoștințelor și deprinderilor practice a personalului formațiunilor Protecției Civile, elevilor și populației în caz de apariție a stărilor excepționale.

  Mai multe fotografii