Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 21 octombrie curent, în sala de ședințe a Consiliului raional,  de către Serviciul Relații Funciare și Cadastru  a fost organizată o ședință de lucru cu specialiștii în relații finciare și cadastru din cadrul autorității publice locale  de nivelul I. 

  În legătură cu aprobarea clasificatorului terenurilor după categoria de destinație și folosință aprobat prin Ordinul nr.17 din 19.05.2021 al Agenței Relații Funciare și Cadastru s-au dat recomandări privind modificarea raportului anual a cadastrului funciar.

 

  De către participanți la întrunire s-a luat decizia de prezentare a dării de seamă anuale pîna la 30 noiembrie 2021  și prezentarea informației privind corectarea erorilor în urma înregistrării primare masive către Agenței Relații Funciare și Cadastru  pînă la data de 01 decembrie 2021.

  În urma deplasărilor în teren s-au depistat probleme la înregistrarea bunurilor din contul cotelor valorice la care s-au dat recomandări de perfectare a actelor. S-a discutat și despre mersul lucrărilor masive în 10 primării și problemele apărute în procesul de executare a lucrărilor